Last Minute Mauritius

mavricij last minuteMauritius je otoška država, ki leži ob vzhodni obali Afrike ter približno 900 km vzhodno od Madagaskarja. Mauritius je tropski otok vulkanskega izvora v Indijskem oceanu, ki ga obdaja čudovita obala s koralnim grebenom. Poleg čudovitih peščenih plaž in turkiznega morja ponuja last minute Mauritius tudi počitnice z ogledi zanimivih krajev: Curepipe – krater ugaslega vulkana Trou aux Cerfs; Pamplemousses – unikaten in skrbno čuvan botanični vrt;

Eureka – tipična kolonialna domačija s čudovitim pogledom na dolino; Grand Baie – zelo obiskano obmorsko letovišče z razgibano ponudbo restavracij, barov in diskotek. Otok povečini prekrivajo neskončna polja sladkornega trsa, dramatične vulkanske gore ter plaže s koralnimi grebeni.

Last minute Mauritius so hoteli s tremi, štirimi in petimi zvezdicami na plaži, kjer se boste lahko odpočili in kjer boste deležni razvajanja na vsakem koraku. Last minute Mauritius je priljubljen tudi pri mladoporočencih, saj ponuja poleg poležavanja na prekrasnih plažah s kristalno čistim morjem tudi možnost ogledov in spoznavanja zanimive mešanice različnih kultur sveta Afrike, Azije in Evrope. Počitnice na Mauritiusu najbolj priporočamo od septembra do maja.