Počitnice Egipt

počitnice egiptČe razmišljate o lenarjenju na toplem soncu ter plavanju med pisanimi ribicami, potem je Egipt prava izbira za vas. Počitnice Egipt ponuja pestro izbiro odličnih hotelov v letoviščih Hurgada, Sharm el Sheikh, Dahab, El Gouna, Makadi Bay, Safaga, Soma Bay… Idealen kraj za sprostitev boste našli le dobre 4 ure leta iz Ljubljane.

Vsak teden čez celo leto. Tudi ko je pri nas prava zimska pravljica je v Egiptu prijetno toplo. Razvajate se lahko v lepo urejenem okolju določenega hotela, če pa si zaželite malce akcije, se lahko odpravite v mestno središče, kjer vas bo v trenutku obdala arabska razposajenost ter živahnost. Domačini vas bodo skorajda prisilili v barantanje za ceno spominka, ki si ga slučajno ogledujete. Ne se čuditi njihovim pogajalskim sposobnostim, oni to obvladajo in prav podobno vztrajnost pričakujejo od vas, ne se jim pustiti! Naj postane to vaša skrivna naloga. Ko boste spominek odnesli domov po polovični ceni ali še več boste ponosno pripovedovali kako ste se odlično odrezali pri simpatičnih pogajanjih.

Počitnice Egipt vabijo aktivne turiste tudi na raziskovanje zgodovinskih krajev v okolici ali na razburljivo šnorkljanje ter potapljanje v pisanem podvodnem svetu. Tudi ljubitelji golfa boste našli svoje mesto v Egiptu.