Apartmaji Slovenija

apartmaji-slovenijaZaradi pandemije so bili letošnje počitnice precej drugačne kot vsa prejšnja leta. Naša družina se je odločila, da bomo letošnji dopust preživeli v Sloveniji. Ker smo letos vsi državljani Slovenije dobili turistične bone, smo se odločili, da bomo te bone porabili v času poletja na različnih destinacijah. Na srečo nismo bili pri izbiri nastanitve omejeni samo na hotele, ki jih roko na srce ne maramo preveč, ampak smo lahko izbirali tudi apartmaje. Predno smo rezervirali apartma, smo morali seveda izbrati destinacije, ki jih bomo obiskali. V veliko pomoč pri iskanju nam je bila spletna stran Apartmaji Slovenija.

Konec junija smo se odpravili v Prekmurje. Iskali smo apartma v bližini velikega bazenskega kompleksa, ki se nahaja v Moravskih toplicah. Apartma Moravci nam je bil zelo všeč, saj se je nahajal v stari a seveda obnovljeni prekmurski hiši. Naj omenim, da je bil poleg hiše skedenj na katerem so gnezdile štorklje. Po kopanju v bazenu, smo se vsak dan odpravili v slaščičarno na prekmursko gibanico in na sladoled. Pred odhodom domov, smo si nakupili še nekaj domačega bučnega olja.

Tri tedne kasneje smo si rezervirali apartma v Kočevju. Prek vikenda smo se odpravili na čolnarjenje po Kolpi. V soboto smo si v bližini Kočevja ogledali vojaško zaklonišče, naslednji dan pa smo obiskali še grad Snežnik. Za Apartma Slovenija, smo odšteli 200 evrov za 2 nočitvi. No, po pravici povedano smo račun poravnali s podarjenim turističnim bonom.

Na spletni strani Apartmaji.com smo rezervirali apartma za naslednjo destinacijo. Z ženo sva se strinjala, da bo Apartma Bovec prava odločitev. Soča je bila naša naslednja destinacija. Rafting, canyoning in zip-line so poskrbeli za najbolj adrenalinski vikend letošnjega leta. Apartma je imel poleg kuhinje še 2 sobi ter lep razgled na Kanin. Pred odhodom domov smo obiskali v Kobaridu še muzej posvečen I. svetovni vojni oziroma soški fronti. Apartmaji, ki smo jih letos izbrali, so popolnoma upravičili naša pričakovanja.