Kaj ponujata Bovec in okolica?

bovecBovec je zagotovo eden izmed lepših krajev v Sloveniji, neokrnjena narava in biserno čiste reke sta le dve od mnogih stvari, ki Bovec naredita res edinstven. Dolina reke Soče ter okoliške gore sta idealni za preživetje aktivnih samostojnih počitnic ali pa z celotno družino.

Bližina Julijskih Alp je pravi raj in navdušila bo prav vsakogar. Med aktivnosti, ki se jih lahko udeležite spadajo pohodi, sprehodi, kolesarjenje, jahanje, golf, jadralno padalstvo, panoramski poleti, kopanje, soteskanje, bungeejumpink, zmajarstvo, ribarjenje in še mnoge druge. Veliko teh aktivnosti je primernih za toplejše dni, pozimi pa vam je na voljo smučanje po bližnjih gorah. Domače gostilne v bližnji okolici ponujajo pristno slovensko domačo hrano, tujci pa so nad gostinsko ponudbo naravnost navdušeni.

Kakšen bi bil članek o Bovcu, če nebi v njem vsaj par besed namenili eni izmed najlepših rek v Evropi, reki Soči. Reka je dolga kar 137km ponuja pa ogromno možnosti za razne vodne aktivnosti. Zaradi njenega atraktivnega videza je bilo ob njej snemanih že kar nekaj svetovno znanih filmov.

Najboljša opcija za namestitev je apartma v Bovcu ali njegovi bližnji okolici. Apartmaji Bovec pri Leju so bili zgrajeni pred kratkim. Apartma odlikuje izjemna lokacija v neposredni bližini reke Soče. Velikost apartmaja sprejme do 7 oseb. Klimatske naprave, dostop do interneta ter televizija pa poskrbita za vaše ugodje. Letni vrt ponuja možnost piknikov ali zabave za celotno družino. Rezervacijo lahko opravite na spletni strani v nekaj zelo kratkih korakih, cene pa so ugodne. Za celotno ponudbo je najbolje, da obiščete njihovo spletno stran, tam boste dobili vse potrebne informacije. Počitnice v Bovcu so lahko resnično lepa izkušnja in svetujem vam, da jih preizkusite. Dovolj bo samo enkrat, zatem se boste vedno vračali.