Apartmaji Umag

Iščete ponudbo za romantične, družinske, športne ali aktivne počitnice nasploh? Potem so apartmaji v mestecu Umag pravi naslov za vas. Mesto Umag je s 45 km obale, z bogato zgodovino, bogato ponudbo turizma in športa idealen kraj za vaše počitnice. Je športno središče Istre, kjer se že vrsto let odvija ATP teniški turnir.Če potrebujete apartma v Umagu, kliknite na http://www.apartmaji-umag.com.

V mestu se med drugim lahko udeležite festivala zvoka in umetnosti UmaGOblues, mednarodnega festivala antike Sepomania viva, ali celo dneva paradižnika. Ko pa si boste zaželeli samo poležavanja na plaži vam Umag ponuja čudovite, čiste in raznolike plaže, od peska, majhnih kamenčkov do skal.

Na vsaki plaži v Umagu boste našli mesto za sprostitev na soncu ali v senci, plavanje v Jadranskem morju ali sodelovanje v športnih aktivnosti. Prav tako je na plažah poskrbljeno za hrano in pijačo v restavracijah in lokalih, ki so v neposredni bližini. Ne glede na to kateri apartma izberete, nikoli ne boste predaleč od plaže kajti mestece Umag se nahaja na sami obali. Torej za svoje počitnice izberite apartmaje Umag in vaši sosedi, znanci bodo imeli polna ušesa, ko se vrnete z neponovljivih počitnic.