Apartmaji Krk

Po mnogih stvareh edinstven otok Krk je drugi največji otok na Jadranu, v Kvarnerskem zalivu. Je otok, ki je dostopen poleg trajektov tudi po tako imenovanem Krčkem mostu. Otok Krk ima bogato zgodovino, kulturo in naravne lepote.Blaga mediteranska klima, ugoden geografski položaj ter raznolike naravne in kulturne lepote vas vabijo v apartmaje Krk.Vabimo vas, da obiščete spletno stran Apartmaji Krk na kateri boste lahko izbrali apartma po vaši meri v katerem boste prežuveli enkratne počitnice.

Otok Krk se ponaša z lepimi plažami in če se odločite za apartmaje Krk boste lahko poležavali na prodnatih ali peščenih plažah ter na umetno narejenih betonskih kopališčih. Veliko plaž je nagrajenih z

Modro zastavo, ki simbolizira čistost morja in urejeno okolico. V kolikor želite poleg sprostitve še aktivno preživljanje vaših počitnic si lahko ogledate srednjeveške viteške dvoboje z meči, sodelujete pri pobiranju oliv, uživate v festivalu jazza in še in še. Odločite se za apartmaje Krk in spoznajte, okusite in preizkusite zakaj ta edinstven otok imenujejo zlati otok.